Ogród Saute

Ogród Saute
Ogród Saute jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 30 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z cytryny, dyni, przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogród Cukinia & Kukurydza Saute, Ser pleśniowy Homar Beignets z pikantnym kremem z awokado + warzywa ogrodowe Sauté, oraz Garden Capunti-makaron ze świeżymi ogrodowymi smakami (bezmięsny poniedziałek) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania, podsmażyć cebulę i czosnek w oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać pozostałe składniki, delikatnie wymieszać. Przykryć i gotować na średnim ogniu przez 5-7 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn