Ogony Homara Z Grilla W Stylu Baja
Grillowane ogony homara w stylu Baja mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.75 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz skórkę pomarańczową, tortille z mąki, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, można śledzić to danie główne z Blueberry-Orange Parfaits jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogony Homara Z Grilla, Ogony homara z grilla z masłem Sriracha, oraz Ogony Z Grilla O Zapachu Pomarańczy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować homara, przeciąć każdy ogon homara na pół wzdłuż. Ogony homara i cebulę zalać sprayem do gotowania.
Umieść ogony homara, ścięte boki w dół, na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grilluj 3 minuty. Włącz homara; grill 5 minut.
Umieścić cebulę na ruszcie; grill 3 minuty lub do miękkości.
Aby przygotować sos, połącz skórkę i kolejne 7 składników (przez czosnek) w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać masło, stale mieszając trzepaczką.
SOS mżawka na ścięte boki ogonów homara.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podawać z homarem i limonką, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jedno wino, którego można spróbować to Domaine de Chantemerle Chablis. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
![Domaine de Chantemerle Chablis]()
Domaine de Chantemerle Chablis
Aromaty świeżych ziół, białych kwiatów, kurzu kredowego. Wyrafinowany, czysty, żywy; aromaty cytryn, limonek, soli morskiej. Ciesz się schłodzonym jako aperitif lub rozkoszuj się ostrygami lub innymi świeżymi skorupiakami.