Ogony homara pieczone dla 2

Ogony homara pieczone dla 2
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 152 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, ogony homara, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ogony Homara Pieczone, Ogony homara pieczone w maśle ziołowym, oraz Ogony Homara Wędzone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 w dużym rondlu podgrzej wodę i sól do wrzenia.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać zamrożone ogony homara; podgrzać do wrzenia.3 zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż gotowe, o 12 protokół.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
3
Drenaż.5 nosząc czystą rękawicę kuchenną lub za pomocą uchwytu do garnków, przytrzymaj i ściąć boki ogonów homara nożyczkami kuchennymi, aby usunąć cienką skorupę pokrywającą mięso.6 aby zapobiec zwijaniu się ogonów, włóż długi metalowy szaszłyk od strony mięsa przez ogon do strony skorupy, a następnie z powrotem przez skorupę i mięso na przeciwległym końcu.7 Ustaw sterowanie piekarnikiem w stopniach broil i / lub 550.8
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogony HomaraOgony Homara
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Umieść ogony mięsa bok do góry na stojaku w patelni brojlerów, pędzlem z masłem.9 Broil z góry 3 cali od ciepła 2 do 3 minut. Alternatywnie można je umieścić na gorącym grillu/grillu przez 2-3 minuty.10
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Podawać z masłem cytrynowym.11 Masło Cytrynowe:.12 1/2 szklanki masła.13 1 łyżka soku z cytryny.14 1 łyżka posiekanej pietruszki.15 1/4 łyżeczki ostrego sosu.16 rozpuścić masło, dodać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar można łączyć z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Egzotyczne aromaty ananasa, wanilii i moreli na nosie. Okrągłe, dobrze zbalansowane i o dobrej trwałości smaku.Para z rybą z sosem, białe mięso ze śmietaną, szynka z kości z sosem chablisienne.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn