Ogolony koper włoski Z Maple Gastrique

Ogolony koper włoski Z Maple Gastrique
Ogolony koper włoski Z Maple Gastrique może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 45 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka syropu klonowego, nasiona kopru włoskiego, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łososiowy brzuszek Crudo z koprem włoskim i mandarynkowym Gastrique, Glazurowane słodkie ziemniaki z Gastrique Klon, oraz Sałatka Z Ogolonego Kopru Włoskiego.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj nasiona kopru włoskiego, imbir, anyż i czosnek na patelnię; gotuj 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj pokrojony koper włoski na patelnię; gotować 5 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj ocet, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać syrop, sól i pieprz; doprowadzić do duszenia. Gotować 15 minut lub aż Koper będzie miękki. Odrzuć anyż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn