Ognisty Wędzony Ketchup
Ognisty wędzony Ketchup może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 456 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sos pomidorowy bez dodatku soli, pomidory śliwkowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Ognisty Dip Marchewkowy, Ognista Salsa, oraz Ognista Czerwona Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wióry mesquite moczyć w wodzie co najmniej 30 minut; odcedzić.
Obrać Skórki zewnętrzne z czosnku; odciąć i wyrzucić górną jedną trzecią główki czosnku.
Czosnek (pokrój bok do góry), połówki pomidorów (pokrój bok do dołu), a następnie 3 składniki w koszu grillowym.
Stos węgla drzewnego po każdej stronie grilla, pozostawiając centrum puste.
Umieść miskę z kapaniem między węglami. Przygotuj ogień; pozwól spalić 10 do 15 minut.
Połowę żetonów mesquite ułożyć na rozgrzanych węglach. Płaszcz grill rack z natryskiem do gotowania, i umieścić na węgle.
Umieść kosz grilla na stojaku nad patelnią ociekową; przykryj i gotuj 30 minut. Warzywa obrócić i dodać pozostałe chipsy mesquite do gorących węgli. Przykryć i gotować 30 minut lub aż warzywa będą miękkie i lekko rumiane.
Wyjąć warzywa z grilla. Wycisnąć miąższ z każdego ząbka czosnku. Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego; dodaj miąższ czosnku, warzywa, sos pomidorowy i pozostałe składniki. Proces aż do gładkiej, skrobanie boki miski procesora dwa razy.
Podawać z bochenkiem mięsa, hamburgery z indyka, Franki z indyka, i niechlujne joes.