Ognista Czerwona Salsa

Ognista Czerwona Salsa
Ognista Czerwona Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i podnieś liść kolendry, cukier, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ognista Salsa, Ognista Salsa Owocowa, oraz Ognista Grillowana brzoskwinia i Habanero Salsa dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia10
Magazyn