Ogień pieczony Snapper owinięty w zielone łuski kukurydzy ze zwęgloną salsą jalapeno i Pesto Jalapeno
Ogień pieczony Snapper owinięty w zielone łuski kukurydzy ze zwęgloną kukurydzianą salsą Jalapeno, a Pesto Jalapeno może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 5,65 zł za porcję, ten przepis okładki 44% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Jedna porcja zawiera 758 kalorii, 43g białka, oraz 49g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu, bez nabiału i pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Mieszanka limonek, kukurydzy usznej, soku z limonki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na awesome spoonacular score of 81%. Spróbuj Halibut z grilla zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Jalapeño Cheddar Burger + Przypalony Majonez Kukurydziany, oraz Nachos z polędwicy wieprzowej z sosem Mornay, sosem awokado-kukurydzianym, Zwęglonym Jalapeno i kozim serem podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Usuń z kukurydzy bardzo zewnętrzne łuski. Będziesz potrzebował 8 do owijania ryb. Moczyć łuski przez około 30 minut. Oderwij wewnętrzne łuski, Usuń jedwabie i zamknij łuski wokół uszu i mocz przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
Ryby
3
Rozgrzej grill do góry. Grillować kukurydzę, aż ziarna będą złotobrązowe i lekko zwęglone, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Usuń ziarna z kukurydzy i umieść w misce. Zapisz kolby dla pesto, przepis poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Jalapenos posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grill, aż zwęglone na całym, około 6 minut. Chili pokroić w kostkę, w tym skórkę i nasiona, dodać 2 papryki do kukurydzy z cebulą, sokiem z limonki, miodem, 2 łyżki oleju rzepakowego, kolendrą i doprawić solą i pieprzem. Zachowaj resztę jalapeno na pesto
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Do Smażenia
Sok Z Limonki
Papryka Jalapeno
Kolendra
Papryka
Papryka Chili
Miód
Cebula
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Nasiona
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Usunąć łuski kukurydzy z wody i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzy
Woda
7
Obustronnie natrzeć oliwą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Olej Do Smażenia
8
Umieść 2 łuski płasko na powierzchni roboczej ze stożkowymi końcami skierowanymi na zewnątrz i szerokimi podstawami zachodzącymi na siebie o około 3 cale.
9
Umieść 1 filet na środku i przynieś boki longs do góry nad rybą, lekko nakładając się i poklepując, aby zamknąć. Zawiąż każdy koniec wiązki sznurkiem i przyciąć końce do około 1/2 cala poza krawatem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
10
Posmaruj wiązki po obu stronach olejem i umieść na grillu. Gotować przez 3 do 4 minut na stronie lub aż ryba jest po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Ściąć bok limonek odrobiną oleju rzepakowego, umieścić na grillu, ściąć bok i grillować do lekko zwęglonego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Wapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
12
Podawaj obok ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
13
Połącz kolendrę, grillowane i pokrojone w kostkę jalapenos, czosnek, orzechy piniowe, sól i pieprz w robocie kuchennym i przetwarzaj, aż grubo posiekane. Gdy silnik pracuje, powoli dodawaj olej i przetwarzaj, aż zemulgujesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Papryka Jalapeno
Orzeszki Sosnowe
Kolendra
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
14
Zeskrobać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
15
Zeskrobać mleko i pozostałe ziarna z grillowanej kukurydzy, stojąc kolby w misce i przesuwając ostrze noża w dół kolby. Mleko i skórki wymieszać z pesto i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z nich jest Lange Winery Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Lange Winery Pinot Gris
"Siostra ze stali nierdzewnej "Lange' s Reserve Pinot Gris, 2015 to klasyk-pokazujący dojrzalsze, tropikalne owoce charakterystyczne dla tego cieplejszego rocznika, zachowując jednocześnie piękną obecność delikatnej kwasowości.