Ogień i lody

Ogień i lody
Ogień i lody mogą być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 116g tłuszczu, oraz w sumie 1532 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jeśli masz ekstrakt z cynamonu, pół na pół, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, Lody Awokado, oraz Śmierć Lodami Czekoladowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę, pół na pół, cukier i sól ubić w misce, aż cukier się rozpuści. Wymieszaj ekstrakt z wanilii i olejek cynamonowy. Ubijaj w maszynie do lodów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę1 Sztuka (10 Do 12 Cali) Truskawki Owoce Na Stopę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Przenieść do hermetycznego pojemnika i zamrozić do twardego, co najmniej 2 godziny.
3
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn