Ogórki faszerowane loxem i twarogiem
Lox i ser Nadziewane ogórki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 352 kalorie, 9g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 26 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz serek, śmietanę, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ogórki faszerowane loxem i twarogiem, Faszerowane Ogórki, oraz Faszerowane Ogórki.
Instrukcje
Używając obieraczki, Utwórz paski na zewnątrz ogórka, obieranie wzdłuż długości ogórka, pozostawiając nienaruszoną każdą inną sekcję.
Odciąć końce ogórka i pokroić w 1-calowe rundy. Używając melona baller, zebrać nasiona i miąższ wewnętrzny z góry 2/3 każdego plastra ogórka. Nie zgarniaj całej drogi. Odstawić. W misce połączyć równe części twarogu i śmietany.
Wymieszać z łososiem, szalotką, sokiem z cytryny, solą i pieprzem, dokładnie łącząc.
Przenieść mieszaninę do torebki z końcówką star 8. Napełnij obficie każdą sekcję ogórka.
Dekoruj gałązką koperku. Jako alternatywę użyj sera z czerwoną papryką.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.