Odwrócone ciasto rabarbarowe Maryann
Odwrócone ciasto rabarbarowe Maryann może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Idź do sklepu i odebrać rabarbar, cukier, wilgotne ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami, Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
W średniej misce wymieszać rabarbar i cukier. Łyżka mieszanki rabarbar na ciasto ciasto.
Na wierzchu rabarbaru skropić śmietanę do ubijania.
Piec 40 minut, lub do wykałaczki włożonej do środka ciasta wychodzi czysty.
Niech ciasto ostygnie całkowicie przed włączeniem go na danie do serwowania.