Odp: masło z dzikich grzybów

Odp: masło z dzikich grzybów
O: masło z dzikich grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 420 kalorii, 1G białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz masło, szalotka, grzyby jadalne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ravioli Z Dzikich Grzybów Z Sosem Maślanym Z Orzechów Laskowych, Ravioli z dzikich grzybów w sosie z szałwii i brązowego masła, oraz Pieczony w maśle supreme z kurczaka z dzikimi grzybami i ziemniakami gratin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Stopić około trzech łyżek 1 szklanka masła w żeliwnej patelni nad średnim płomieniem, aż zacznie się spieniać. Natychmiast zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i dodać 1 mieloną szalotkę do gorącego tłuszczu.Gdy mielone szalotki uwolnią swój zapach, staną się przezroczyste, a ich krawędzie zaczną karmelizować, opróżnij miskę mielonych grzybów na patelni szybko i wszystko na raz, aby grzyby skwierczały na patelni, a ich ziemiste Perfumy wypełniły Twoją kuchnię.Wymieszać grzyby z drewnianą łyżką do promowania nawet gotowanie, skrobanie wszelkie kawałki, które zdarzy się przylegać do dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Posypać grzybami około 1 łyżeczki świeżych liści tymianku i gotować przez minutę lub dwie.Wyłączyć ogień i pozostawić do ostygnięcia przyprawione masło, grzyby, szalotki i tymianek na około dziesięć minut.Podczas gdy grzyby odpoczywają i ostygną, ubić pozostałe masło, aż będzie miękkie, gładkie i łatwe do opanowania.Łyżka przyprawiony tłuszcz, grzyby, szalotki i tymianek do pozostałego masła i złożyć je razem, aż przyprawy są dobrze wkomponowane w tłuszcz. Użyj miksera stojącego z uchwytem łopatkowym, aby uzyskać największą wydajność, ale jeśli go nie masz, wystarczy miska do mieszania i gumowa szpatułka.Zmiel trochę białego pieprzu do masła, jak delikatnie złożyć składniki razem.Uformuj masło delikatnie na woskowanym papierze, zwijając je w kłódkę, jeśli ci to odpowiada. Jeśli masz szczęście znaleźć dobrą formę masła, użyj tego zamiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Włożyć do lodówki i zużyć w ciągu miesiąca lub dwóch. Tłuszcz jest doskonałym konserwantem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn