Odciski palców pomarańczy i orzechów sosny
Need a deser wegetariański? Odciski palców z pomarańczy i orzechów sosnowych mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 109 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę, masło, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 14%. Podobne przepisy to Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Malinowy-Pomarańczowy Odcisk Kciuka, oraz SOS Orzechowo-Pomarańczowy Karmelowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż arkusze ciastek papierem do gotowania.
Umieść orzeszki piniowe w małej misce. W innej małej misce, wymieszać miód i sok pomarańczowy, aż dobrze wymieszane. Odstawić.
W średniej misce, beat masło i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić w skórce pomarańczowej, wanilii i żółtku aż do dobrze wymieszanego. Na małej prędkości ubijaj mąkę i sól, aż ciasto zacznie się sklejać.
Kształt ciasta na 1-calowe kulki. Jeśli to konieczne, ręce mąki dla łatwiejszej obsługi.
Tocz kulki w mieszance miodu, a następnie tocz w orzeszkach piniowych.
Umieść 2 cale od siebie na prześcieradłach. Kciukiem zrób Wcięcie w środku każdego pliku cookie.
Piec 9 do 12 minut lub aż ciasteczka są ustawione i krawędzie są złotobrązowe.
Usuń pergamin z ciastkami z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Napełnij każde ciastko 1/2 łyżeczki Marmolady.
Usuń pliki cookie z papieru.