Odcisk Kciuka Bezy
Bezy z odciskiem kciuka mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru deserowego. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 34 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać krem Tatar, Likier malinowy, dżem malinowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Bezy, Bezy, oraz Bezy Chantilly.
Instrukcje
Przykryj 2 duże blachy do pieczenia papierem do pieczenia i zabezpiecz papier taśmą maskującą.
W średniej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego; ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania miękkich szczytów. Zwiększyć prędkość do wysokiej i stopniowo dodawać cukier granulowany, a następnie cukier puder, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodaj wanilię; beat tylko do połączenia.
Łyżka ciasto do dużej torby plastikowej zip-top. Uszczelnij torbę; ostrożnie oderwij 1 dolny róg torby. Wyłożyć 24 kopce na przygotowane blachy do pieczenia. Zwilż kciuk lub łyżkę wodą i wciśnij kciuk lub łyżkę do środka każdego Kopca, aby utworzyć wcięcie.
Piec w temperaturze 225 przez 1 1/2 godziny. Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku 2 godziny lub do wyschnięcia. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
Połącz dżem i Likier, mieszając trzepaczką.
Umieścić mieszaninę w małej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnij torbę; ostrożnie oderwij 1 dolny róg torby. W każdym ciastku wymieszać około 1/2 łyżeczki dżemu.