Oburzający ciepły Pudding czekoladowy może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 279 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz bitą polewę, cukier, batonik z ciemnej czekolady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Oburzające Double Chocolate - Białe Ciasteczka Czekoladowe, Podwójny suflet czekoladowy z ciepłym sosem Krówkowym, oraz Podwójny Budyń Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować warstwę kremu, połącz 1/4 szklanki cukru i 1/4 szklanki substytutu jajka, dobrze mieszając trzepaczką. Mleko gotować w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
Budyń
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
3
Wyjąć z ognia; dodać półsłodką czekoladę, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do mieszaniny cukru, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada
Czekolada
Cukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Wlać gorącą mieszaninę mleka do 6 (4-uncji) ramekinów lub kubków kremu pokrytych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Budyń
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Umieść ramekiny na patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Piec w temperaturze 325 przez 30 minut lub aż prawie zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na patelni 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
8
Wyjąć ramekiny z patelni; spuścić wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Patelnia
9
Aby przygotować warstwę ciasta, umieść ciemną czekoladę w małej szklanej misce. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 2 minuty lub do prawie stopiony; wymieszać po 1 minucie. Odstawić. Ubij 1/3 szklanki cukru i 1/3 szklanki substytutu jajka mikserem ze średnią prędkością do dobrze wymieszanego (około 5 minut).