OBOZOWA Pizza z karmelizowaną cebulą, kiełbasą i Fontiną

Camp Pizza z karmelizowaną cebulą, kiełbasą i Fontiną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 745 kalorii. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbierz sól, cebulę, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Pizza Z Pieczarkami Z Karmelizowaną Cebulą, Fontiną I Rozmarynem, Pizza z pieczarkami z karmelizowaną cebulą, Fontiną i rozmarynem, oraz Kiełbasa z kurczaka, masło jabłkowe i Fontina Panini z karmelizowaną czerwoną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill węglowy do średniej (ok. 35
lub skonfigurować piec obozowy i używać średniego ciepła. Rozgrzej dużą ciężką patelnię, aż będzie gorąca, a następnie spód i boki oleju. Tosty pizza crust (serowy strona w dół, jeśli istnieje), naciskając na krawędziach, aż chrupiące i złociste na dole, 4 do 5 minut.
Przełożyć na deskę do krojenia.
Rozpalić ogień z 12 do 15 więcej brykietów, Jeśli za pomocą węgla drzewnego.
Dodaj 2 łyżki. olej na patelni, następnie cebula, kiełbasa, sól, pieprz i tymianek. Gotować, często mieszając, aż cebula będzie miękka i średnio złotobrązowa, 8 do 12 minut.
Zdjąć patelnię z ognia. Mieszankę cebuli miarka do miski i wytrzeć patelnię.
Umyj miskę pozostałym olejem. Dopasuj skorupę pizzy do patelni z opiekaną stroną do góry. Łyżka sosu do pizzy i dwie trzecie mieszanki cebuli, a następnie sery, pozostałą mieszankę cebuli i oregano. Przywrócić patelnię do temperatury. Gotować, przykryte pokrywką lub folią, aż ser zacznie się topić (sprawdź spodnią stronę, aby upewnić się, że się nie pali), 3 do 5 minut.
Przenieś pizzę na pokład. Namiot z folią do całkowitego stopienia sera, a następnie pokroić.