Obiad Z Peklowaną Wołowiną

Wolno gotowana kolacja z peklowaną wołowiną to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz grubo zmielony pieprz, peklowany mostek wołowy, liść laurowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wołowina Peklowana Wolno Gotowana, Wolno gotowana peklowana wołowina i kapusta, oraz Wolno gotowana peklowana wołowina do kanapek.
Instrukcje
W 5-do 6-quart powolnej kuchence, wymieszać marchew, ziemniaki i cebulę.
W razie potrzeby pokroić mostek wołowy, aby pasował do powolnej kuchenki; umieścić na warzywach.
Dodaj wystarczającą ilość wody do pokrycia. Jeśli mostek jest zapakowany w opakowanie przypraw, dodaj zawartość opakowania przypraw i pomiń pieprz, goździki i liść laurowy. Jeśli nie, dodaj pieprz, goździki i liść laurowy.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu 10 do 12 godzin.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Wyjmij mostek z wolnej kuchenki; umieść na półmisku.
Mostek pokroić w cienkie plasterki. Łyżką szczelinową umieścić warzywa w misce do serwowania.