Obiad z glazurowaną peklowaną wołowiną
Glazed Corned Beef Dinner to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 423 kalorie, 21 g białka i 17 g tłuszczu każda. Za 2,16 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ziemniaków, cebuli, miodu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 35 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 69%. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj obiad z peklowaną wołowiną, obiad z peklowaną wołowiną i kapustą oraz obiad z peklowaną wołowiną i kapustą.
Instrukcje
Umieść ziemniaki, marchewkę i cebulę w 5-qt. powolna kuchenka.
Przekrój mostek na pół; ułożyć na warzywach.
Dodać wodę, skórkę pomarańczową i zawartość opakowania przypraw.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-9 godzin lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie.
Za pomocą łyżki cedzakowej przenieś peklowaną wołowinę i warzywa do 13-calowego naczynia. x 9 cali naczynie do pieczenia. Wyrzuć skórkę pomarańczową.
Połącz koncentrat soku pomarańczowego, miód i musztardę; polej mięso.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 15-20 minut, od czasu do czasu podlewając.