Obfity Sos Mięsny

Obfity Sos Mięsny
Obfity sos mięsny wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten sos ma 256 kalorii, 26g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 7 i kosztuje 2,54 zł za porcję. Mieszanka ziemi okrągłe, pietruszka, seler i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Obfity Włoski Sos Mięsny, Obfite Ciasto Mięsne, oraz Obfite Ciasto Mięsne.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym holenderskim piekarniku; gotuj na średnim ogniu, aż mięso będzie rumiane, mieszając, aż się kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wycierać kapiele z holenderskiego piekarnika papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Masę mięsną włożyć do holenderskiego piekarnika, dodać pomidora i 6 kolejnych składników, dobrze mieszając. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 35 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać pietruszkę; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Łyżka 1 1/2 szklanki sosu do każdego z 5 oznakowane ciężkich, zip-top plastikowe torby. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub w zamrażarce do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawSos
Magazyn