Obfity Sos Mięsny

Obfity Sos Mięsny
Obfity sos mięsny wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten sos ma 256 kalorii, 26g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 7 i kosztuje 2,54 zł za porcję. Mieszanka ziemi okrągłe, pietruszka, seler i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Obfity Włoski Sos Mięsny, Obfite Ciasto Mięsne, oraz Obfite Ciasto Mięsne.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym holenderskim piekarniku; gotuj na średnim ogniu, aż mięso będzie rumiane, mieszając, aż się kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wycierać kapiele z holenderskiego piekarnika papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Masę mięsną włożyć do holenderskiego piekarnika, dodać pomidora i 6 kolejnych składników, dobrze mieszając. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 35 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Dodać pietruszkę; gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
5
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
6
Łyżka 1 1/2 szklanki sosu do każdego z 5 oznakowane ciężkich, zip-top plastikowe torby. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub w zamrażarce do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawSos
Magazyn