Obfite Enchiladas Wołowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj obfite Enchiladas z wołowiny. Ten przepis sprawia, że 28 porcji z 438 kalorii, 12g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser cheddar, tortille z mąki, SOS enchilada i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Obfite Enchiladas z wołowiną i serem, Obfite Enchiladas Z Kurczaka, oraz Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Wymieszać fasolę, dwie puszki sosu enchilada i 1 szklanka salsy; odstawić.
Na małej patelni, ciepła 1/4 W. oleju. Zanurz każdą tortillę w gorącym oleju na 3 sekundy z każdej strony lub tylko do kulejącego; odcedzić na papierowych ręcznikach.
Top każdej tortilli z 2/3 szklanki mieszanki wołowiny.
Zwiń i umieść stronę szwu w dół w czterech nasmarowanych 13-in. x 9-po. naczynia do pieczenia.
Skropić pozostałym sosem enchilada i salsą.
Posypać serem i oliwkami.
Piec, Odkryte, w 350° przez 20-25 minut lub do bąbelków.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.