Obfita Zupa Z Soczewicy

Obfita Zupa Z Soczewicy
Obfita zupa z soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.54 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 415 kalorii, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, marchewkę, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obfita Zupa Z Soczewicy I, Obfita Zupa Z Soczewicy, oraz Obfita Zupa Z Soczewicy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać bulion, piwo i soczewicę do gotowania w rondlu 2-quart; zmniejszyć ogień. Przykryć i dusić 20 do 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż soczewica będą miękkie, ale nie papkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
4
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
5
Każdą porcję posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn