Obfita zupa z grzybami Shiitake i Miso

Obfita zupa z grzybami Shiitake i Miso
Obfite grzyby Shiitake i zupa Miso może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 3,87 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 97 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Mieszanka wody, wodorosty, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Obfita zupa z grzybami Shiitake i Miso, Imbir-Miso pasiasty bas w bulionie z grzybów Shiitake, oraz Obfity Posiłek Zupa Miso.

Instrukcje

1
W dużym garnku zupa na średnim ogniu dodać scallion białe części, imbir, czosnek, i olej sezamowy. Gotować przez 1 minutę i dodać 8 szklanek wody. Kombu opłucz i dodaj do garnka wraz z płatkami bonito. Doprowadzić go do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 10 minut - nie pozwól mu się zagotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki BonitoPłatki Bonito
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
KombuKombu
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjmij kombu i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
KombuKombu
3
Dodać suszone grzyby i miso do garnka i niech gotować delikatnie przez 10 do 15 minut, lub aż grzyby są nawilżone i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
MisoMiso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj bok choy i gotować na wolnym ogniu, aż będzie miękka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
5
Dodaj tofu i gotować przez kolejne 5 protokół. Chochla do misek i udekorować zastrzeżone zielone części szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia25
Magazyn