Obfita zimowa zupa warzywna

Obfita zimowa zupa warzywna
Obfita zimowa zupa warzywna to bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 79 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pół-odtłuszczone mleko, bulion warzywny, fasolę z puszek g w wodzie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Obfita Zimowa Zupa Minestrone, Obfita Zimowa Zupa Jarzynowa, oraz Obfita, Zdrowa, Zimowa Zupa Minestrone.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu, następnie delikatnie zmiękczyć czosnek bez barwienia. Wsypać Szwed, marchew i dwie trzecie tymianku, a następnie wlać bulion i mleko. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
1/3 zupy przełożyć do blendera, ubić na gładką masę, następnie przelać z powrotem na patelnię wraz z fasolą. Sprawdź przyprawy, a następnie wróć do ognia i rozgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
ChochlaChochla
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać posypane pozostałym tymiankiem i ciepłymi, chrupiącymi bułeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn