Obfita Włoska Zupa Z Soczewicy
Obfita włoska zupa z soczewicy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 365 kalorii, 21g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka czosnku, jajko, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Podobne przepisy to Obfita Zupa Z Soczewicy, Obfita Zupa Z Soczewicy, oraz Obfita Zupa Z Soczewicy.
Instrukcje
Umieścić soczewicę w garnku z 3 szklankami wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 20 minut lub do miękkości.
Przynieś ryż i 1 1/3 szklanki wody do zagotowania w garnku. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. W misce połączyć mieloną wołowinę, ubite jajko, czosnek, 1 łyżkę parmezanu, natkę pietruszki, bułkę tartą, sól i pieprz. Uformuj mieszankę mielonej wołowiny na 1 calowe kulki.
Umieścić klopsiki na patelni i gotować 5 minut lub aż równomiernie brązowy.
W dużym garnku, doprowadzić sos pomidorowy i 4 szklanki wody do wrzenia.
Przenieść rumiane klopsiki do garnka.
Wymieszać w gotowanej soczewicy i ryżu. Powrót do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Posypać pozostałym parmezanem do podania.