Obfita Lasagne Z Włoskim Sosem Mięsnym

Obfita Lasagne Z Włoskim Sosem Mięsnym
Obfite lasagne z włoskim sosem mięsnym może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 37g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka białek, pieprzu, częściowo odtłuszczonego sera mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Spróbuj Obfity Włoski Sos Mięsny, Włoska Lazania (z mięsem), oraz Lasagne z sosem mięsnym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 4 pierwsze składniki.
2
Rozprowadzić 1 1/2 szklanki włoskiego sosu mięsnego w 13-x 9-calowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania. Ułóż 4 makaron na sosie mięsnym; top z połową mieszanki ricotta, 1 1/2 szklanki włoskiego sosu mięsnego i 3/4 szklanki rozdrobnionej mozzarelli. Ułóż 4 makaron nad serem; top z pozostałą mieszaniną sera ricotta i 1 1/2 szklanki włoskiego sosu mięsnego. Ułóż 4 makaron nad sosem; top z pozostałych 1 1/2 szklanki włoskiego sosu mięsnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Posypać równomiernie pozostałymi 3/4 szklanki sera mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
4
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 50 minut do 1 godziny. Odkryć i piec 5 Więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjąć z piekarnika; odstawić 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
* 1/2 szklanki świeżo rozdrobnionego parmezanu można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Głębokie stężenie Sangiovese smaków klasycznej wiśni, ziemi i nuty dymionych orzechów pistacjowych. Wykonane w 100% z Sangiovese.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn