Noworoczne babeczki
Noworoczne babeczki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Sylwester. Mieszanka półsłodkiej czekolady, papierowe kubki do pieczenia, śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki cynamonowe z lukrem miodowym i miodowym zawirowaniem: babeczki Rosz Haszana na słodki Nowy Rok, Babeczki sylwestrowe, oraz Chiński Nowy Rok Babeczki-Nian Gao dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Połącz kakao i 2 szklanki wrzącej wody w dużej żaroodpornej misce, mieszając do wymieszania i gładkiej; całkowicie ostudzić. Masło ubić mikserem, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką kakaową, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z ekstraktem z czekolady.
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec przez 12 do 15 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.
Wypełnij każdą babeczkę pomarańczową marmoladą. Aby wypełnić babeczki, włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka babeczki, aby zrobić dziurę. Wypełnij plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym nadzieniem lub lukrem. Użyj nożyczek lub nożyc kuchennych, aby przeciąć około 1/4 cala z jednego rogu torby; włóż torbę do otworu w babeczce. Ściśnij delikatnie, aż nadzienie znajdzie się na wierzchu każdej babeczki.
Aby przygotować ganache, gotuj krem w ciężkim rondlu nonaluminum na średnim ogniu, często mieszając, aż zacznie się para (nie gotować); usuń z ognia.
Czekoladę umieścić w szklanej misce. Powoli dodawać gorącą śmietanę do czekolady, ubijając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści i dobrze wymieszać. Mieszanina zagęszcza się w miarę schładzania. Sprawia, że około 2 szklanki.
Każdą babeczkę zamrozić czekoladowym Ganache. Uzupełnij każdą z brokatowymi gwiazdkami, przeciągami i kieliszkami do szampana.