Nowa Tarta Z Kremem Cytrynowym

Nowa Tarta Z Kremem Cytrynowym
Nowa tarta z kremem cytrynowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło kakaowe, cukier, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tarta Z Kremem Cytrynowym, Tarta Z Kremem Cytrynowym, oraz Francuska Tarta Z Kremem Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić masło w robocie kuchennym i proces, aż miękki i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać cukier cukierniczy i proces, aż dobrze wymieszane i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
3
Dodaj w mączce migdałowej, ekstrakt z wanilii, i sól i proces, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodać jajko i proces, aż tylko mieszane; zeskrobać miskę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodaj mąkę i pulsować tylko do momentu, gdy ciasto zaczyna się razem w piłkę; nie przeprocesować. Ciasto będzie bardzo miękkie jak ciasto na ciasteczka.Zeskrobać ciasto z robota kuchennego i zrobić kulkę. Spłaszczyć na dysku, owinąć w folię i schłodzić w lodówce przez co najmniej 4 godziny, aż będzie wystarczająco mocny, aby obsłużyć.Kiedy będziesz gotowy do upiec skorupki tarty, wyjmij ciasto z lodówki-pozwól mu się trochę rozgrzać, jeśli to konieczne, ale nie za dużo, ponieważ szybko zacznie zmiękać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Rozwałkuj ciasto między dwoma arkuszami folii do grubości 1/8". Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie, włóż je z powrotem do lodówki, aby je utwardzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
7
Wyciąć koła ciasta, aby pasowały do pożądanych pierścieni tart. Naciśnij ciasto ostrożnie do pierścieni tart i po bokach, uważając, aby nie rozciągnąć ciasto lub będzie kurczyć się po upieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Umieść pierścienie w lodówce, aby schłodzić przez co najmniej 30 minut. Odciąć nadmiar ciasta z górnej części pierścieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F podczas chłodzenia skorupy tart. Kiedy będziesz gotowy, linia skorupy z pergaminem i wypełnić fasolą lub ryżem, aby utrzymać skorupy zważone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Piecz skorupki przez około 15-18 minut, aż będą lekko zabarwione, a skorupka będzie sucha w dotyku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Wyjąć z piekarnika i umieścić na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Usunąć fasolę i pergamin i umyć dno muszli lekkim płukaniem jajek (z białka i odrobiny wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
1
Połącz sok z cytryny, cukier, skórkę i jajka w dużej metalowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W osobnej dużej misce umieścić białą czekoladę i masło kakaowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Umieść miskę na rondlu z gotującej się wody i gotuj powoli na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Zdjąć z ognia i zalać białą czekoladą i masłem kakaowym. Energicznie mieszaj, aż do całkowitego rozpuszczenia czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
5
Do czystego pojemnika wlać krem cytrynowy. Przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, aż do całkowitego schłodzenia i ujędrnienia up.To zakończyć tarty: łyżka trochę kremu cytrynowego do skorupki tart, wypełniając aż do góry. Tarty lekko wstrząsnąć, aby wygładzić krem. Tarty schłodzić w lodówce przez około godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn