Nowa Szkocja Tort Z Kremem Borówkowym
Nova Scotia Blueberry Cream Cake może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 330 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cukier, jagody, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 23%. Spróbuj Winegret jagodowy-smak Nowej Szkocji, Kurczak Klonowy Nova Scotia, oraz Ciasto jagodowo - śmietankowe z kremem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
W średniej misce wymieszaj mąkę, 1/2 szklanki cukru i proszek do pieczenia.
Wymieszać w maśle przez szczypanie między palcami lub za pomocą blendera do ciasta, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wymieszać z jajkiem i 1 łyżeczką wanilii. Lekko wkleić w dno przygotowanej patelni.
Na wierzch polać jagodami.
W innej średniej misce, ubij razem śmietanę, 1/2 szklanki cukru, żółtka i 1 łyżeczkę wanilii, aż będzie gładka.
Piec przez 60 do 70 minut w nagrzanym piekarniku, aż góra będzie lekko rumiana. Ostudzić, a następnie posunąć nóż wokół krawędzi patelni.
Zdjąć zewnętrzny pierścień patelni i pokroić w kliny, aby służyć.