Nowa Sałatka Z Trzech Fasolek

Nowa Sałatka Z Trzech Fasolek
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nowej sałatki z trzema fasolami. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka ciecierzycy, sól koszerna, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, ubij razem skórkę z cytryny, olej, sok z cytryny, 1/2 łyżeczki. sól i cukier. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużym rondlu wyposażonym w kosz na parowiec, przynieś 1. woda do wrzenia na średnim ogniu. Steam edamame, pod przykryciem, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać ciecierzycy i pary, Pokryte, aż do ogrzania przez, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiecierzycaCiecierzyca
4
Wlać obie do durszlaka, a następnie osuszyć na ręczniku kuchennym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
DurszlakDurszlak
5
Dodaj do miski z sosem i wrzucić do herbu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W tym samym rondlu przynieś jeszcze jeden. woda do wrzenia. W międzyczasie napełnij dużą miskę wodą z lodem i odstaw na bok. Fasolka szparagowa na parze, przykryta, do miękkości-chrupiąca, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wlać do durszlaka i natychmiast przenieść do lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
8
Odstawić na 30 sekund, osuszyć i osuszyć na ręczniku.
9
Dodać fasolkę szparagową i cebulę do mieszaniny ciecierzycy, wrzucić do herbu, i dodać więcej soli do smaku, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CiecierzycaCiecierzyca
CebulaCebula
SólSól
10
Przygotuj przepis przez krok 3, zawiń mieszankę ciecierzycy i fasolkę szparagową osobno i schłodź do 1 dnia. Doprowadzić obie do temperatury pokojowej przed kontynuowaniem. Ubrana sałatka może stać do 1 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CiecierzycaCiecierzyca
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn