Noga jagnięca z koprem włoskim

Noga jagnięcina z koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 602 kalorie. Na 6,65 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka nogi jagnięciny, cebula, gruba sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kolorado Jagnięcina i karmelizowany Zacier cebulowy z esencją z kopru jagnięcego, Duszone golonki jagnięce z koprem włoskim, oraz Jagnięcina i koper włoski spaghetti Bolognese.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 [stopni] F. Wrzuć czosnek do robota kuchennego z włączonym silnikiem i ostrzem noża na miejscu i przetwarzaj, aż drobno posiekasz.
Dodać rozmaryn, nasiona kopru włoskiego, po 1 łyżeczce soli i pieprzu oraz 3 łyżki oliwy z oliwek i pulsować, Aby uzyskać pastę.
Wytnij 10 szczelin w jagnięcinie, o głębokości około 1/2 cala. Wciśnij część pasty czosnkowej do szczelin i przetrzyj pozostałą pastę na całej jagnięcinie.
Jagnięcinę ułożyć na małej patelni i odstawić.
Usuń łodygi i twarde zewnętrzne liście z cebulek kopru włoskiego i pokrój je na ósemki. W płytkiej patelni do pieczenia, połączyć Koper i cebulę z pozostałą solą, pieprzem i olejem, i wrzucić do herbu dobrze.
Jagnięcinę i warzywa włożyć do piekarnika, piec przez 1 godzinę, a następnie wyjąć. Przykryj warzywa folią, aby utrzymać ciepło.
Sprawdź temperaturę wewnętrzną baranka za pomocą natychmiastowego odczytu termometru. Kontynuuj pieczenie, aż osiągnie 130 [stopni] F dla średnio rzadkich, lub 135[stopni] do 145 [Stopni] F dla średnich, sprawdzając co 10 minut.
Wyjąć jagnięcinę z piekarnika, przełożyć na deskę do krojenia, przykryć luźno folią i odstawić na 15 do 20 minut.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Dodaj wino i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na dole. Gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Dodać bulion i sok i gotować, aż zmniejszy się do około 1 szklanki, o 4 do 5 minut więcej. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Jagnięcinę pokroić w cienkie plasterki i ułożyć na półmisku z warzywami.