Noga jagnięca gotowana w bulionie z białego wina

Noga jagnięca gotowana w bulionie z białego wina
Noga jagnięciny gotowane w bulionie białego wina Court może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 323 kalorie, 37g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, SOS soubise, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dorsz gotowany w Court Bouillon, Louisiana Court-Bouillon (Lub Cajun Court Bouillon), oraz Snapper in Haitian Court-Bouillon.

Instrukcje

1
Kościaną i zawiązaną nogę jagnięciny ułożyć plastrami czosnku (pokroić małe rany i włożyć czosnek) i natrzeć suszonym rozmarynem. Umieść Wino i równą ilość wody, warzyw i przypraw w dużym czajniku, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn SuszonyRozmaryn Suszony
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Dodać jagnięcinę i doprowadzić płyn do wrzenia ponownie. Przykryć patelnię, zmniejszyć ogień i dusić, umożliwiając 15 minut na funt mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Podawać z sosem Soubise. Z tym wypij schłodzoną Pouilly Fuissé.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn