Noga jagnięca gotowana w bulionie z białego wina
Noga jagnięciny gotowane w bulionie białego wina Court może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 323 kalorie, 37g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, ząbki czosnku, SOS soubise, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dorsz gotowany w Court Bouillon, Louisiana Court-Bouillon (Lub Cajun Court Bouillon), oraz Snapper in Haitian Court-Bouillon.
Instrukcje
Kościaną i zawiązaną nogę jagnięciny ułożyć plastrami czosnku (pokroić małe rany i włożyć czosnek) i natrzeć suszonym rozmarynem. Umieść Wino i równą ilość wody, warzyw i przypraw w dużym czajniku, doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut.
Dodać jagnięcinę i doprowadzić płyn do wrzenia ponownie. Przykryć patelnię, zmniejszyć ogień i dusić, umożliwiając 15 minut na funt mięsa.
Podawać z sosem Soubise. Z tym wypij schłodzoną Pouilly Fuissé.