Nocne Francuskie Tosty Jabłkowe
Nocne francuskie tosty jabłkowe trwają około 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 14g tłuszczu i w sumie 535 kalorii. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 1,42 USD za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka cierpkich jabłek, mleka, jednodniowego chleba i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako śniadanie. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik nie jest tak super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Nocne Francuskie Tosty Jabłkowe, Jabłko francuskie tosty piec (przez noc lub nie!), oraz Noc Cynamon Jabłko Francuskie Tosty Piec.
Instrukcje
W małym rondelku połącz brązowy cukier, masło i syrop. Gotuj na średnim ogniu przez 5-7 minut lub do zgęstnienia.
Wlać do niesmażonego 13x9-in. naczynie do pieczenia. Ułóż jabłka na wierzchu.
W dużej misce ubij jajka, mleko i wanilię. Zanurz kromki chleba w mieszance jajecznej na 1 minutę; umieść na jabłkach. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem. Rozgrzej piekarnik do 350°.
Piec bez przykrycia 35-40 minut. W międzyczasie w małym rondelku połącz składniki syropu;podgrzej.
Podawać z francuskimi tostami.