Noc Przed Jajecznicą
Noc przed jajecznicą wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 1,01 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Jeśli masz cebulę, sól, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 32%. Spróbuj Jajecznica, jak zrobić jajecznicę / Egg s, Jajecznica Tex Mex, oraz Jajecznica z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 łyżkę masła rozpuścić w rondlu.
Ubić w mące i soli. Stopniowo ubijaj mleko, aż będzie gładkie. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Dodać 1-1 / 4 szklanki sera, mieszając do rozpuszczenia. Odstawić.
Na dużej patelni roztopić pozostałe 2 łyżki masła.
Dodać grzyby i cebulę; smażyć do miękkości i wyparuje płyn.
Dodać jajka i boczek lub szynkę do mieszanki Grzybowo-cebulowej. Gotować, aż jajka są tylko ustawić, ale jeszcze trochę mokre. Sos serowy wymieszać z mieszanką jajeczną.
Mieszamy łyżką do nasmarowanej 9-calowej (23 cm) kwadratowej patelni do pieczenia lub 2,5 l zapiekanki.
Pozostałą 1/2 szklanki sera posypać wierzchem. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Następnego ranka, odkryć i piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (180 stopni C), aż do ogrzania i ser topi się, 20 do 25 minut.