No Peek Irlandzki Gulasz Wołowy

No Peek Irlandzki Gulasz Wołowy
No Peek Irish Beef gulasz może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 194 kalorie, 22g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka brązowego cukru, koktajl z soku pomidorowo-warzywnego, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 10 minut. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz Wołowy Po Irlandzku, Gulasz Wołowy Po Irlandzku, oraz Gulasz Wołowy Po Irlandzku.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na patelni połączyć mięso, marchew, cebulę i ziemniaki. W osobnej misce, połączyć cukier, mąka z tapioki i koktajl sok i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koktajl SokowyKoktajl Sokowy
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
CebulaCebula
CukierCukier
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać tę mieszaninę na mięso i warzywa i przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 5 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia67
Magazyn