No Fail Fudge
Need a deser bezglutenowy? No Fail Fudge może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 12284 kalorii, 105g białka, oraz 598g tłuszczu. Na 28,41 zł / porcja, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz wodę, półsłodkie chipsy czekoladowe, krem z prawoślazu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Krówka No-Fail, Krówki Czekoladowe No-Fail, oraz Moja Czekoladowa Krówka Nigdy Nie Zawodzi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj patelnię na ciasto o wymiarach 9x13 cali. W dużym holenderskim piekarniku lub patelni wymieszaj cukier, odparowane mleko, wodę i masło. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut.
Wymieszać półsłodkie i białe kawałki czekolady. batoniki, krem z prawoślazu i posiekane orzechy włoskie.
Dobrze wymieszać i wlać do przygotowanej patelni tortowej. Ostudzić i pokroić na małe kawałki.