No-Cook Lody Kokosowe
No-Cook lody kokosowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 2 i kosztuje 2,62 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1249 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Lato. Jeśli masz sok z cytryny, sól, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tosty Coconut Cold Brew Bananan Ice Cream, Jak gotować: duszone manggo (fasola mung) z kremem kokosowym, oraz Jak gotować: Adobong sitaw sa Gata (yard-Long beans adobo with coconut cream).
Instrukcje
Ubij pierwsze 3 składniki w dzbanku 2-quart lub dużej misce, aż do wymieszania. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Mleko kokosowe, sok z cytryny i sól ubić do mieszanki mlecznej.
Wlać mieszaninę mleka do pojemnika zamrażarki elektrycznego urządzenia do lodów 1-litrowych i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje i czasy będą się różnić.)
Wyjąć pojemnik z lodami z maszyny do lodów i umieścić w zamrażarce na 15 minut.
Przenieść do hermetycznego pojemnika; zamrozić do twardego, około 1 do 1 1/2 godziny.
Podawać lody z prażonym kokosem, ogoloną czekoladą lub posiekanymi orzechami macadamia.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy konkurencyjnego 4-quart wytrzymałego plastikowego wiadra do lodów i automatycznego mrożonego jogurtu do lodów i sorbetów.
Uwaga: aby zrobić tropikalny deser lodowy, top lody kokosowe z pokrojonymi bananami, plastrami mango i kawałkami ananasa.