No-Cook Lody Czekoladowo-Migdałowe
No-Cook lody czekoladowo-migdałowe może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1510 kalorii, 41g białka, oraz 55 g tłuszczu każdy. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz odparowane mleko, mleko skondensowane, syrop czekoladowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić pierwsze 4 składniki w dzbanku 2-quart lub dużej misce, aż do wymieszania. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Wlać mieszaninę mleka do pojemnika zamrażarki elektrycznego urządzenia do lodów 1-litrowych i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje i czasy będą się różnić.)
Wyjąć pojemnik z lodami z maszyny do lodów i umieścić w zamrażarce na 15 minut. Migdały wymieszać z przygotowanymi lodami.
Przenieść do hermetycznego pojemnika; zamrozić do twardego, około 1 do 1 1/2 godziny.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy konkurencyjnego 4-quart wytrzymałego plastikowego wiadra do lodów i automatycznego mrożonego jogurtu do lodów i sorbetów.