No-Bake Muddy Buddies® Snickerdoodle Drop Cookies
No-Bake Muddy Buddies® Snickerdoodle Drop Cookies może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 50 i kosztuje 27 centów za porcję. Jeśli masz półsłodkie pieczenia czekolady, kokos, skrócenie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Snickerdoodle Muddy Buddies, Muddy Buddies® Snickerdoodle Śnieżki, oraz Muddy Buddies® Snickerdoodle Mocha Martini.
Instrukcje
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdym z 50 mini kubków na muffiny lub umieść papier woskowy na arkuszu ciastek.
W dużej misce do mikrofali, kuchenka mikrofalowa biała czekolada odkryte na wysokie 2 do 3 minut, mieszając co 30 sekund, aż do stopienia. Wymieszać ze skondensowanym mlekiem. Wymieszaj orzechy włoskie, mieszankę przekąsek i kokos. Pokrowiec z folią.
Odstawić 15 do 20 minut. Miarka przez łyżki do filiżanek muffin lub arkusza cookie. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
W średniej misce do mikrofali, mikrofalówka słodko-gorzka czekolada do pieczenia i skracanie odkryte na wysoki w 30-sekundowych krokach, aż mieszanina może być mieszana gładko.
Mżawka nad każdym ciastkiem candy drop. Przechowywać w lodówce, aż zestaw. Przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
![David & Nadia Chenin Blanc]()
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.