No-Bake Granola Jam Thumbprint Cookies
No-Bake Granola Jam Thumbprint Cookies to bezglutenowe i wegańskie deser. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać dżem truskawkowy, syrop kukurydziany, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciastka Z Granolą Żurawinową Bez Pieczenia, No-Bake Ciasteczka Z Ciemnej Czekolady, oraz No Bake PB & J Thumbprint cookie Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym umieść granolę. Okładka; proces, za pomocą szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do drobnego zmielenia.
Miejsce w średniej misce. Odstawić.
W 2-quart ciężki rondel, wymieszać brązowy cukier, syrop kukurydziany i masło orzechowe.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Wlać mieszaninę syropu na granolę. Mieszaj, aż dobrze się połączą.
Ostudzić 5 minut. Uformuj mieszankę na 14 kulek.
Umieść każdą kulkę na pergaminowym papierze do gotowania. Lekko spłaszcz piłkę i naciśnij kciuk w środku każdej piłki, aby wcięć. Łyżka dżemu w wcięcia każdego ciastka. Wierzch z plasterkiem migdałów.