No-Bake Granola Jam Thumbprint Cookies

No-Bake Granola Jam Thumbprint Cookies
No-Bake Granola Jam Thumbprint Cookies to bezglutenowe i wegańskie deser. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać dżem truskawkowy, syrop kukurydziany, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciastka Z Granolą Żurawinową Bez Pieczenia, No-Bake Ciasteczka Z Ciemnej Czekolady, oraz No Bake PB & J Thumbprint cookie Bites dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym umieść granolę. Okładka; proces, za pomocą szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do drobnego zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Miejsce w średniej misce. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W 2-quart ciężki rondel, wymieszać brązowy cukier, syrop kukurydziany i masło orzechowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając.
5
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
6
Wlać mieszaninę syropu na granolę. Mieszaj, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
7
Ostudzić 5 minut. Uformuj mieszankę na 14 kulek.
8
Umieść każdą kulkę na pergaminowym papierze do gotowania. Lekko spłaszcz piłkę i naciśnij kciuk w środku każdej piłki, aby wcięć. Łyżka dżemu w wcięcia każdego ciastka. Wierzch z plasterkiem migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje14
Ocena Zdrowia12
Magazyn