Niewiarygodnie Łatwe Ciasto Z Lasagne
Przepis niemożliwie łatwe Lasagna Pie może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 57 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 213 kalorii, 21g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser twarogowy, jajka, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Niemożliwie Łatwe Ciasto BLT, Niemożliwie Łatwe Ciasto Dyniowe, oraz Niewiarygodnie łatwe ciasto z Hot dogiem i serem.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. smarować 9-calową płytkę ciasta.
Ser ricotta rozłożyć na talerzu, posypać parmezanem. Wołowinę ugotować na brązowo; odcedzić. Wymieszać w 1/2 szklanki sera mozzarella, 1/2 szklanki sosu spaghetti i sól; łyżka równomiernie na sery.
Wymieszać mieszankę Bisquick, mleko i jajka do wymieszania.
Piec 30 do 35 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Posypać pozostałym serem.
Piec 1 do 2 minut dłużej lub do stopienia. Fajne 5 minut.
Podawać z dodatkowym sosem do spaghetti.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.