Niemożliwie łatwe Mexicali Chicken Pie jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 348 kalorii, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, mleka, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Niemożliwie Łatwe Ciasto Z Kurczakiem, Niemożliwie Łatwe ciasto z kurczakiem i brokułami, oraz Niemożliwie Łatwe Włoskie Ciasto Z Kurczakiem.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 9-calowy szklany talerz pie lub 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce, wymieszać kurczaka, kukurydza, oliwki, cebula, chiles i ser. Łyżka do talerza ciasta. W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, jajka, mleko, sól i pieprz trzepaczką, aż pozostaną małe grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część