Niemieckie Pierogi Spaetzle
Niemieckie pierogi Spaetzle to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 138 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, soli, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1461 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi Niemieckie, Niemieckie Pierogi Ziemniaczane, oraz Niemieckie Pierogi Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, sól, biały pieprz i gałkę muszkatołową. Jajka ubić dobrze, a do suchych składników dodawać na przemian z mlekiem.
Wymieszać na gładką masę.
Naciśnij ciasto przez Spaetzle maker, lub duży otwór sito lub metalową tarkę.
Wrzuć kilka na raz do gotującej się cieczy. Gotować 5 do 8 protokół.
Saute gotowane spaetzle na maśle lub margarynie.
Na wierzch posypać posiekaną natką pietruszki i podawać.