Niemieckie pierogi Anny
Niemieckie pierogi Anny mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 63 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów europejskiej kuchni. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką wodę, mąkę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pierogi Niemieckie, Niemieckie Pierogi Ziemniaczane, oraz Niemieckie Pierogi Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mleko i sól umieścić w rondlu i ustawić na średnim ogniu. W małej misce wymieszać 1 1/2 łyżki mąki i wody. Gdy mleko zaczyna bąbelkować, zamieszaj mieszaninę mąki i gotuj stale mieszając, aż zgęstnieje, 2 lub 3 minuty.
Ostudzić, aż zestaw. Możesz umieścić mieszaninę w lodówce, aby przyspieszyć proces.
Wrzucamy jajka do schłodzonego ciasta.
Dodać 1 szklankę mąki i dokładnie wymieszać (ciasto będzie grudkowate). Wrzuć do gotującej się zupy przy łyżeczce. Dusić pod przykryciem przez 10 minut, zdjąć pokrywkę i dusić jeszcze 10 minut.