Niemieckie Lody Czekoladowe

Niemieckie Lody Czekoladowe
Niemiecki ciasto czekoladowe lody może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis służy 6. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 11g białka, oraz 64G tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać chipsy mlecznej czekolady, bogaty & kremowy lukier kokosowy pecan, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 24 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Niemieckie Lody Czekoladowe, Niemieckie Lody Czekoladowe, oraz Ciasto Z Lodami Cynamonowymi.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać pół na pół, mleko, kakao i chipsy czekoladowe do duszenia na średnim ogniu, mieszając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Zdjąć z ognia.
3
W dużej misce ubij żółtka trzepaczką, aż się rozjaśnią. Stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania. Stopniowo dodawać ciepłą mieszaninę mleka, mieszając aż do połączenia. Powrót mieszaniny do rondla. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, pokrywa tył łyżki i osiąga 77°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 3 godziny lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
5
Wlać mieszaninę do zamrażarki do lodów i zamrozić zgodnie ze wskazówkami producenta. W międzyczasie umieść kawałki ciasta na arkuszu ciastek; zamrozić 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Kawałki ciasta wymieszać z lodami; zawirować w lukrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
7
Przenieść do pojemnika zamrażarki. Przykryć; zamrozić 2 godziny lub do czasu podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn