Niemieckie Batoniki
Przepis Niemieckie tabliczki czekolady mogą zaspokoić Europejskie pragnienie w ok. 2 godziny i 50 minut. Ten przepis służy 48 i kosztuje 17 centów za porcję. Ta przystawka ma 79 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, mleka, półsłodkich chipsów czekoladowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Niemieckie Batoniki, Niemieckie Batoniki, oraz Niemieckie Batoniki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Lekko nasmaruj lub Spryskaj dno i boki patelni 13x9 cali.
W średniej misce, wymieszać masło i ciasto wymieszać widelcem, aż crumbly; rezerwy 1 Puchar. Wcisnąć pozostałą mieszaninę na dnie patelni.
Posypać pieczoną warstwą wiórków czekoladowych. Kropla lukier przez łyżki stołowe na chipsy czekoladowe. Wymieszać mleko do reserved ciasto mieszaniny. Upuść łyżeczki do herbaty na warstwę lukieru.
Piec 24 do 28 minut lub do momentu, gdy porcja ciasta będzie lekko sucha w dotyku; ostudzić 10 minut. Ostrożnie poluzuj krawędzie prętów nożem. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce do firmy. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać luźno przykryte.