Niemieckie babeczki czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, słodko-gorzka czekolada, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Niemieckie Babeczki Czekoladowe, Niemieckie Babeczki Czekoladowe, oraz Niemieckie Babeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Specjalne wyposażenie: srebrne / pokryte folią kubki na muffinki, jedna gałka do lodów o pojemności 2 uncji i jedna gałka do lodów o pojemności 1/2 uncji
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodów
Wkładki Do Muffinów
Folia Aluminiowa
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 regularne Patelnie muffin z kubkami muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
4
Użyj 2-uncja lodów miarki i porcji się ciasto czekoladowe ciasto równomiernie do kubków muffin. Pop patelnię w piekarniku i piec 25 do 30 minut, obracając patelnie w połowie. Będziesz wiedział, że to się skończy, gdy wykałaczka włożona w środek babeczek wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Lody
Babeczki
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodów
Wkładki Do Muffinów
Wykałaczki
Piekarnik
Patelnia
5
Niech babeczki całkowicie ostygną na patelni na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Śmietanę, czekoladę, miód i kawę wymieszać w rondlu na małym ogniu. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Kawa
Krem
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Niech trochę ostygnie.
1
W osobnym rondelku umieścić żółtka, odparowane mleko, brązowy cukier i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
Brązowy Cukier
żółtko Jaja
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Umieść na średnim ogniu i gotuj, aż cukier się rozpuści, a masło roztopi. Kontynuuj gotowanie, stale mieszając, aż do grubości, 8 do 10 minut lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
3
Zdjąć ogień i wymieszać wanilią, solą, kokosem i orzechami pekan. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kokos
Wanilia
Orzeszki Pekan
Sól
4
Schłodzone babeczki zanurzyć w polewie czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa Czekoladowa
Babeczki
Pasek Skórki Cytrynowej
5
Umieścić na stojaku i niech glazura twardnieje. Miarka polewa na babeczki z heaping 1/2-uncji lodów miarka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody
Babeczki
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodów
6
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać na pergamin. Mikser Elektryczny na średniej prędkości, śmietanę masło i cukry do lekkiego i puszystego, 4 lub 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Masło
Kakao W Proszku
Krem
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Mikser Ręczny
7
Dodaj jajka, 1 na raz, mieszając aż do całkowitego włączenia przed dodaniem każdego dodatkowego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
8
Wymieszać w czekoladzie i wanilii, upewniając się, aby połączyć naprawdę dobrze. Mikser obrócić na niski i powoli dodawać suche składniki, na przemian z maślanką, w 3 partiach, zaczynając i kończąc na mieszaninie mąki. Upewnij się, aby dokładnie wymieszać.