Niemiecki Tort Czekoladowy
Niemiecki tort czekoladowy to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 257 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 18 minut. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę do bicia, koniak, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Niemiecki Tort Czekoladowy, Niemiecki Czarny Las Wiśniowy Tort, oraz Baum Torte / Baum Kuchen (Niemiecki Tort Drzewny ).
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Smar i mąka Bochenek pan, 9x5x3 cale.
Beat ciasto mix, woda i jajka w średniej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund; beat na średniej prędkości 3 minut.
Piec od 48 do 58 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu. Fajne 30 minut. Zamrożenie ciasto odkryte około 1 godziny 30 minut lub do firmy.
Pokrój ciasto poziomo na 6 warstw.
Czekoladę i kawę podgrzewać na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada się rozpuści. Wymieszać z koniakiem; ostudzić.
Ubij śmietanę do ubijania w schłodzonej średniej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż stanie się sztywna. Fold mieszaniny czekolady do bitej śmietany.
Rozłóż 1/2 szklanki mieszanki bitej śmietany między każdą warstwą ciasta. Boki mrozu i wierzch torte z pozostałą mieszaniną bitej śmietany. Przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin przed podaniem. Przechowywać w lodówce.