Niemiecki Rouladen

Niemiecki Rouladen
Niemiecki Rouladen to Europejski przepis, który serwuje 6. Za $3.17 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 379 kalorii, 30g białka, oraz 25g tłuszczu na porcję. 1327 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś bekon, musztardę niemiecką, marynatę koperkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Z łyżką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Niemiecka Wołowina Rouladen, Niemiecka Wołowina Rouladen, oraz Rouladen wołowy (Niemieckie bułki wołowe Nadziewane piklami i boczkiem).

Instrukcje

1
Pokrój stek z boku na cienkie filety; około 1/4 cala grubości i 3 cale szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
2
Obficie posmaruj jedną stronę każdego fileta musztardą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Na każdy filet ułożyć boczek, cebulę i plastry marynaty i uformować bułkę. Użyj sznurka lub wykałaczek, aby utrzymać rolkę razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
BoczekBoczek
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
4
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść bułki na maśle i smaż, aż się zrumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
6
Wlej 2 1/2 szklanki wody i dodaj kostkę bulionową; mieszając, aby rozpuścić kostkę bulionową. Dusić bułki przez około godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
RolkaRolka
WodaWoda

Polecane wino: Riesling, Dornfelder

Riesling i Dornfelder to moje najlepsze typy dla Rouladen. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecka czerwień, taka jak Dornfelder, dobrze komponuje się z wołowiną i dziczyzną. Możesz spróbować S. A. Prum Essence Riesling. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
S. A. Prum Essence Riesling
S. A. Prum Essence Riesling
Bladozłoty kolor. Aromatyczny, z zapachami moreli i brzoskwini. Wytrawny ze świeżymi owocowymi smakami doskonale zbalansowany pikantną kwasowością i mineralnym charakterem.Ciesz się samodzielnie lub z szeroką gamą lightapetizerów i dań z owoców morza.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn