Niemiecka Rotkohl - przyprawiona czerwona kapusta z jabłkami i winem

Niemiecka Rotkohl - przyprawiona czerwona kapusta z jabłkami i winem
Przepis Niemiecki Rotkohl-przyprawiona czerwona kapusta z jabłkami i winem jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz kapustę, majeranek, prawdziwy syrop klonowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niemiecki Rotkohl (Czerwona Kapusta), Rotkohl (Czerwona Kapusta), oraz Rotkohl (Czerwona Kapusta).
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn