Niemiecka Pizza Delikatesowa
Niemiecka Pizza delikatesowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czarno-białe (Deli! Delikatesy! Delikatesy!), Deli Pizza, oraz Niemiecka Pizza podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni Maszyny do chleba umieść składniki ciasta w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz ustawienie ciasta (sprawdź ciasto po 5 minutach mieszania; w razie potrzeby dodaj 1 do 2 łyżek wody lub mąki).
Po zakończeniu cyklu ciasto przełożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Poncz ciasto w dół; roll w 13-in. koło.
Przeniesienie do 12-in. patelnia do pizzy pokryta sprayem do gotowania; lekko nagromadzone krawędzie. Przykryj i pozostaw na 10 minut.
Ciasto dokładnie nakłuć widelcem.
Piec w temperaturze 400° przez 6-8 minut lub aż krawędzie będą lekko rumiane.
Tymczasem na sos, w małym rondlu, podsmażyć posiekaną cebulę na maśle do miękkości. Mieszać mąkę do zmieszania; stopniowo dodawać odparowane mleko i musztardę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem.
Rozłożone na skorupie. Top z pokrojoną cebulą, szynką i serem.
Piec przez 12-15 minut lub aż skórka i ser lekko się zarumienią.