Niedzielny Obiad Puree Ziemniaczane
Niedzielny obiad puree ziemniaczane to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 330 kalorii. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz masło, ser śmietankowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Puree Słodkie Ziemniaki, Dziś Kolacja: Ubieranie Puree Ziemniaczanego, oraz Dziś Kolacja: Puree Z Kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w holenderskim piekarniku; przykryć wodą. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 20-25 minut lub do bardzo miękkiej; dobrze odcedzić.
W dużej misce rozgnieść ziemniaki.
Dodać śmietanę, ser śmietankowy, 2 łyżki masła, sól, cebulę sól i pieprz; ubić do puszystej.
Przenieść do nasmarowanego 2-qt. naczynie do pieczenia. Kropka z pozostałym masłem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do ogrzania.